Cautare

1527 de rezultate pentru "nr de telefon deranjamente romtelecom zalau" (3.91 secunde)
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Lichidatorul falimentarei Tufon SA incearca in plina criza imobiliara sa vanda activele societatii, evaluate la 19,1 milioane de euro. O societate din Bucuresti specializata in afaceri imobiliare ar oferi 12 milioane de euro pe patrimoniu, dar suma nu este deocamdata confirmata oficial.
De aceeasi facilitate beneficiaza si firmele din sectorul 2. ... Dupa efectuarea platilor, clientii vor primi o chitanta stampilata si semnata de catre lucratorul postal.
Cauciucurile de iarna, mai scumpe din septembrie. Incepand din noiembrie, echiparea autoturismelor cu anvelope de iarna sau all season este obligatorie Distribuitorii marcilor Michelin si Goodyear vor majora incepand cu 1 septembrie preturile la toate tipurile de anvelope, in medie cu 7-10%.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
Am vazut recent, la TVR, un reportaj instructiv si emotionant, despre viata si activitatea unui om extraordinar, pasionat de trandafiri, dr. ... Tot de la TVR am aflat ca acesta este presedintele Asociatiei Amicii Rozelor si ca a scris o carte despre trandafiri, intitulata "Trandafiri cu parfum".
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Guvernul a aprobat varianta finala a Master Planului General de Transport, iar negocierile cu Comisia Europena pe aceasta tema sunt stabilite pentru perioada 9-13 martie.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a fost invinsa sambata, in deplasare, de formatia de pe locul trei in Liga Nationala, HC Otelul Galati, scor 31-24 (15-12), in cadrul etapei a 11-a. Dupa meci, antrenorul craiovean Bogdan Burcea a facut contestatie, nemultumit de unele abateri de la regulament.
Cele doua echipe de volei de la SCM-U Craiova joaca astazi in deplasare si atat fetele, cat si baietii spera sa revina acasa cu toate punctele puse in joc.
Adrian Rusu a fost diagnosticat cu entorsa de genunchi si intindere a ligamentului colateral intern si va rata primele etape din acest an. Gorjenii vor sa-l transfere pe Bogdan Ungurusan, de la "U"
Echipa masculina de volei SCM-U Craiova disputa saptamana aceasta doua partide dificile, in compania unor adversari puternici. ... Cele doua echipe sunt vecine de clasament, Craiova ocupa locul 7, Steaua - 8, fiind departajate la setaveraj, iar castigatoarea disputei va fi aproape sigura de calificarea in play-off-ul competitiei.
La fel ca si colegele lor de club, voleibalistii de la SCM-U Craiova au pierdut cu 3-0 (25-19, 25-21, 25-22) meciul de miercuri din Bucuresti. Fetele fusesera invinse de Dinamo, iar elevii lui Danut Pascu, care veneau dupa patru victorii consecutive, au cedat pe terenul formatiei Steaua.
Voleibalistii de la SCM-U Craiova au incheiat campionatul pe locul sapte dupa ce au invins Steaua Bucuresti, scor 3-2 (16-25, 16-25, 25-20, 25-19, 15-10), in unicul meci pentru locurile 7-8, desfasurat in Capitala. ... In partida de la Bucuresti, acesta a mizat pe jucatorii:
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova si-a gasit antrenor in persoana lui Mircea Dudas. Tehnicianul care a evoluat in trecut la Universitatea Craiova, fiind coechipier cu Dan Pascu, managerul sectiei de volei de la SCM-U Craiova, a renuntat de curand la echipa Arges Volei Pitesti.
Fosta mare campioana a atletismului romanesc, Gabriela Szabo, a vorbit recent, la o intalnire cu ziaristii, la cafeneaua Derby din Capitala, despre programul de reconversie profesionala a spotivilor de performanta.
Trei norvegieni, adica Julie Lisen Mohr, Kaya Giltvedt si Anders Wold, de la Frambu, precum si doua unguroaice, care lucreaza la Centrul NoRo de la Zalau - Demjen Zelinke si Veres Doris - au alergat la Maratonul Bucharest Raiffeisen Bank.
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
Plange dupa mama ei si-o vrea langa ea la Londra, asa ca s-a decis sa isi cumpere un apartament de 3-4 camere! ... De cand si-a pierdut tatal, Delia Antal a suferit o depresie puternica.
Maestrul Tudor Gheorghe prezinta spectacolul "Lectia" la Targu Jiu, pe data de 7 Mai 2014. Pretul unui bilet este 50 de lei.
google-analytics.com